Keittiökalusteita voi käyttää myös muussa kodin kalustuksessa

Monesti ajatellaan, että keittiöliike myy vain keittiöitä.
Meiltä Ideal-keittiöstä saa keittiöiden lisäksi myös kylpyhuonekalusteita, komeroita ja liukuovikaapistoja.
Keittiöön suunniteltuja kaappeja voi myös hyödyntää vitriineissä, tv-tasoissa, tietokonepöydissä, liikuteltavissa saarekkeissa jne.

Kaappeja on eri korkeuksia ja näin löytyy paljon erilaisia käyttötarkoituksia astiasäiltyksestä eteisen lipastoihin. Korkeat vitriinikaapit täytyy tukea seinään välttääkseen kaatumisen.
Lasiaukko-ovilla ja sisäänasennetuilla valoilla saa vitriinikaappeihin luksusta ja kodin lempiastiat kauniisti esille. Kaapit voi olla myös pomppusaranoilla, kirjat ja mapit saa piiloon näkyvistä ja kaapistosta tulee linjakas.

image002

Voit rakentaa kaapeistamme tv-tason. Tässä viritinvahvistin ja muut laitteet piilotettu kaappiin ja ne toimivat infrapunalähettimellä. Muistathan kuitenkin huomioda riittävän ilmankierron, jotteivat laitteet kuumene liikaa.

image001

Matalassa lipastossa voi säilyttää vaikka lakanat ja pyyhkeet olohuoneen puolella. Samalla se tuo olohuoneeseen pöytätilaa viherkasveille, valokuville, koriste-esineille ja matalana antaa huoneeseen ilmavuutta.

image003

Rakenna yläkaappien rungoista mappi- ja kirjakaappeja.

image004

Korkeista keittiön seinäkaapeista rakennettuun senkkiin saa hyvin juhla-astiat, viinilasit, kattaustarvikkeet ja kynttilät.

image005

Saarekkeessa huomioitava ettei tee liian isoa, jotta saareketta voi vielä liikuttaa painavien astioidenkin ollessa sisällä.

Eteiseen voi tehdä istumapenkin matalemmista laatikostoista, näin on kenkien laitoin jälkeen helppo napata pipot, käsineet ja muut varusteet uloslähtiessä mukaan.
Liikutettavat saarekkeet on tulleet muotiin. Liian suurta ei kuitenkaan kannata tehdä, jotta liikuteltavuus säilyy.

Myös työpiste onnistuu mm laminaattitasolla ja säädettävillä jaloilla. Laminaattitasoja saa myös muotoiltuna ja näin saa pyöristettyn kulmapöydänkin konttoreille.

image006

Erikoismittaan valmistettu työpiste kotiin tai töihin. Säädettävillä jaloilla voi tiputtaa tason ergonomiselle korkeudelle.

 

Vain mielikuvitus on rajana, miten voit hyödyntää mallistomme kaappeja.

 

 

Tarjouskampanjat

Katso tämän hetkiset kampanjamme ja tarjouksemme. Lisätietoja saat myös myymälöistämme.

Tutustu kampanjoihin

Tilaa uutiskirje