Keittiön lisävarusteet helpottamaan arkea

Kirjoittanut mirkka

Keittiö remontin yhteydessä on myös tärkeä miettiä keittiön arkea helpottavia yksityiskohtia. Keittiöön suunnitellut lisävarusteet auttavat pitämään ruoka-ainekset ja ruuanlaittovälineet hienosti järjestyksessä.

Kulmakaapit hyötykäyttöön

Kulmakaappien mekanismien avulla takimmaiset kattilat ja padat eivät ole enää toisten takana piilossa, vaan niiden saatavuus on helppoa. Kulmakaapin tavallisimpia varusteita on karuselli, joka mahdollistaa kaappitilan tehokkaan käytön.

Piilokulmakaapista swing mekanismin avulla koko kaapin sisältö liukuu kevyesti kaapista ulos. Antaen loistavan yleiskuvan koko kaapin sisällöstä.

Kapeiden tilojen pelastajat

Tilan maksimaalinen käyttö on tärkeä, esimerkiksi 15 cm alakaapin tilaan saadaan hyödyllisesti sijoitettu mauste- tai pyyheteline.

Ruokailuvälineet ojennukseen

Ruokailuvälinelaatikkoon saadaan loistavasti järjestykseen kaikki ruokailuvälineet, paistinlastat, sakset, juustohöylät ja muut. Kaikki kätevästi löydettävissä ja selkeästi järjestyksessä. Meiltä saatavilla jokaiseen laatikostoon juuri oikean mittainen lokerikko.

Vetolaatikossa maustetelineen avulla maustepurkit ovat näppärästi käytettävissä. Mausteet eivät ole tässä ratkaisussa alttiina rasvankärylle eikä kosteudelle. Tässä voisi säilyttää myös maustepusseja vierekkäin, ovat kaikki näkyvillä ja helposti löydettävissä.

Laatikostoon on myös tyylikäs lasilaita vaihtoehto perinteisen reelinkiparin sijaan ja erilaisia pohjamattoja.

Laatikon saa avattua muutenkin kuin käsin vetämällä. Tönäisemällä laatikko aukea ja sulkeutuminen tapahtuu perinteiseen tapaan painamalla se kiinni. Tai vaihtoehtona sähköllä ohjattava laatikko. Esimerkiksi tilanteessa, jossa kokin molemmat kädet ovat kalan käsittelyn sotkemat ja tarvitsisi avata jätelaatikko, käsky annetaan polvella tai lantiolla . Sähkömoottori avaa laatikon ja uudella polvikomennolla taas sulkee sen.

Korkeiden komeroiden mekanismit

Korkeampien kaappien niin kutsutut apteekkimekanismit tuovat sisällön kokonaan hyvin näkyviin.

Näissä komeromalleissa tavaroita ei tarvitse kurkotella kaapin perältä, vaan hyllyt tuovat ne näkyville. Enemmän tilaa, tavarat ovat paremmin järjestyksessä, selkeämpi yleiskuva.

Altaiden lisävarusteet

Pienen tilan tuomaan pulmaan tulevat avuksi allastehtaiden tarjoamat lisävarusteet. Altaiden päälle saatavilla olevia lisävarusteita ovat leikkuulaudat, valutusastiat, vihanneskulhot, silikonialustat, kalan käsittelyyn tarkoitetut alustat. Altaan lisävarusteet tuovat monesti kaivattua lisätilaa työskentelyyn.  Voit hyödyntää leikkuulaudan avulla myös altaan tilan tasona tarvittaessa.

Runsaasti vaihtoehtoja ja mahdollisuuksia, lisävarusteet antavat keittiöösi järjestelmällisyyden, kaikki tarvittava heti löydettävissä.

Varaa ilmainen keittiön suunnitteluaika

Myymälöidemme ammattilaiset ovat aina apunasi. Meiltä saat apua lisävarusteiden valintaan ja muihin keittiöön liittyviin kysymyksiisi. Varaa aika yhteiselle suunnitteluhetkelle

Julkaistu 21.2.2018

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tarjouskampanjat

Katso tämän hetkiset kampanjamme ja tarjouksemme. Lisätietoja saat myös myymälöistämme.

Tutustu kampanjoihin

Tilaa uutiskirje