Tervetuloa

Idealin Blogiin

Uutisia, ideoita ja vinkkejä

Joulupukin apulaisen helpot vinkit paketointiin ja koristeluun

19.12.2016

Jouluvalmisteluissa voi päästää mielikuvituksen valloilleen. Pakettien ei tarvitse olla täynnä joulupukkeja ja tonttuja ollakseen kuitenkin jouluisia. Keräsimme muutamia vinkkejä miten voit tehdä kauniita paketteja ja koristella joulupöydän helposti. Paljon materiaalia paketteihin ja koristeisiin löytyy kotoa ja metsästä.

Lue lisää

Vanhaan keittiöön uutta ilmettä ovien vaihdolla

13.12.2016

Tässä kohteessa keittiö haluttiin päivittää muun remontin yhteydessä sopimaan talon uuteen tyyliin. Värimaailmaa haluttiin saada vaaleammaksi ja raikkaammaksi, mutta tyyliä ei haluttu muuttaa liian moderniksi. Runkojen ollessa hyvässä kunnossa päädyttiin vain ovien vaihtoon. Asiakas vaihdatti keittiöönsä myös uudet, yhteensopivat kaakelit.

Lue lisää

Kurjasta kyökistä kauniiksi keittiöksi

17.11.2016

Tässä kohteessa aloitettiin remonttiprojekti aivan nollasta. Vanha, rähjäinen kyökin tynkä sai lähteä kokonaan ja tehdä tilaa upouudelle keittiölle kaikilla herkuilla. Vain vesipisteen sijainti säilyi alkuperäisellä paikallaan.

Lue lisää

Hurrrrja Halloween helposti!

25.10.2016

Halloween-juhlat on hauska piristys pimeässä syksyssä. Halloween juhlien valmistelussa voi antaa mielikuvituksen lentää. Me keräsimme sinulle helppoja vinkkejä, miten saat omasta juhlakattauksestasi ”hirveän”, helposti ja nopeasti. Tässä on vaihtoehtoja myös erikoisruokavalioon ja kevyempään herkutteluun.

Lue lisää

Keittiön täysremontti talon arkkitehtuuria kunnioittaen

08.09.2016

Asunnon omistaja oli pitänyt entistä lapsuudenkotiaan vuokralla useamman vuoden. Kun ajatus lapsuuden maisemiin palaamisesta kypsyi, oli tulevassa kodissa tehtävä myös reilusti remonttia. Lähes 100-neliöinen asunto sijaitsee 70-luvun alun talossa. Talo ei ole kuitenkaan ihan perinteinen elementtitalo, sillä talon on suunnitellut varsin maineikas arkkitehti Ilmo Valjakka.

Lue lisää

Tampereen myymälämme uudistui!

10.05.2016

Tampereen myymälämme on saanut uuden, raikkaamman ilmeen. Myymälän pinnat on uusittu vaaleilla sävyillä ja mallikeittiöt päivitetty uuden malliston mukaiseksi. Näytteillä on myös Asta-messuilla esillä ollut keittiö.

Lue lisää