Tervetuloa

Idealin Blogiin

Uutisia, ideoita ja vinkkejä

Toimiva valaistus keittiöön

07.09.2018

Oikeanlainen keittiön valaistus auttaa työskentelemään ja himmennettävät valot luovat viihtyisän tunnelman. Ruuanlaitto vaatii tehokkaan valaistuksen. Ledit sietävät hyvin tärähtelyä, siksi ne sopivat hyvin koneiden läheisyyteen ja kalusteisiin, joita avataan ja suljetaan usein.

Lue lisää

Kesäkeittiö vie kokin ulos

10.07.2018

Ruoka maistuu paremmalta ulkona. Asia, josta ei voi kinastella. Kesä on säistä huolimatta aikaa, jollain kokataan tai ainakin syödään ulkosalla. Vapun tienoilla haaveillaan grillien esiin kaivamisesta varastoista ja autotalleista. Kevään ensimmäinen ulkona grillattu makkara maistuu kevät toisensa jälkeen yhtä hyvältä. Vaikka toppatakki yllä. Kesäkeittiö mahdollistaa kokkailun ulkona säistä riippumatta.

Lue lisää

Keittiön lisävarusteet helpottamaan arkea

21.02.2018

Keittiö remontin yhteydessä on myös tärkeä miettiä keittiön arkea helpottavia yksityiskohtia. Keittiöön suunnitellut lisävarusteet auttavat pitämään ruoka-ainekset ja ruuanlaittovälineet hienosti järjestyksessä.

Lue lisää

Mausteisia makuja lämmittämään talvi-iltoja

30.11.2017

Joulun alla ja talven pitkinä iltoina on ihanaa kerääntyä hyvällä porukalla nauttimaan maukasta ruokaa. Välimeren makumaailmasta löytyy upeita makuja mitkä sopivat hyvin myös joulun aikaan. Näissä ruuissa on käytetty meidän jouluruuista tuttuja mausteita kuten kardemummaa ja kanelia, niitä on terävöitetty chilillä ja jeeralla eli juustokuminalla.  Keräsimme muutamia helppoja reseptejä jotka sopivat vaikka pikkujouluihin tai uuden vuoden -juhlien tarjottavaksi.

Lue lisää

Keittiöremontin rahoitus

17.11.2017

Keittiö on yksi kodin elävimmistä huoneista. Siellä syödään yhdessä niin perheen kuin tuttavien kesken ja vietetään riemukkaita juhlapäiviä aina syntymäpäivistä joulunviettoon. Siksi keittiöremontti kannattaa suunnitella huolella alusta alkaen parhaimman lopputuloksen takaamiseksi. Myös remontin rahoitusvaihtoehdot on syytä selvittää, ettei tule vahingossa valinneeksi kalleinta lainaa.

Lue lisää

Joulupukin apulaisen helpot vinkit paketointiin ja koristeluun

19.12.2016

Jouluvalmisteluissa voi päästää mielikuvituksen valloilleen. Pakettien ei tarvitse olla täynnä joulupukkeja ja tonttuja ollakseen kuitenkin jouluisia. Keräsimme muutamia vinkkejä miten voit tehdä kauniita paketteja ja koristella joulupöydän helposti. Paljon materiaalia paketteihin ja koristeisiin löytyy kotoa ja metsästä.

Lue lisää