Tervetuloa

Idealin Blogiin

Uutisia, ideoita ja vinkkejä

Mausteisia makuja lämmittämään talvi-iltoja

30.11.2017

Joulun alla ja talven pitkinä iltoina on ihanaa kerääntyä hyvällä porukalla nauttimaan maukasta ruokaa. Välimeren makumaailmasta löytyy upeita makuja mitkä sopivat hyvin myös joulun aikaan. Näissä ruuissa on käytetty meidän jouluruuista tuttuja mausteita kuten kardemummaa ja kanelia, niitä on terävöitetty chilillä ja jeeralla eli juustokuminalla.  Keräsimme muutamia helppoja reseptejä jotka sopivat vaikka pikkujouluihin tai uuden vuoden -juhlien tarjottavaksi.

Lue lisää

Keittiöremontin rahoitus

17.11.2017

Keittiö on yksi kodin elävimmistä huoneista. Siellä syödään yhdessä niin perheen kuin tuttavien kesken ja vietetään riemukkaita juhlapäiviä aina syntymäpäivistä joulunviettoon. Siksi keittiöremontti kannattaa suunnitella huolella alusta alkaen parhaimman lopputuloksen takaamiseksi. Myös remontin rahoitusvaihtoehdot on syytä selvittää, ettei tule vahingossa valinneeksi kalleinta lainaa.

Lue lisää

Joulupukin apulaisen helpot vinkit paketointiin ja koristeluun

19.12.2016

Jouluvalmisteluissa voi päästää mielikuvituksen valloilleen. Pakettien ei tarvitse olla täynnä joulupukkeja ja tonttuja ollakseen kuitenkin jouluisia. Keräsimme muutamia vinkkejä miten voit tehdä kauniita paketteja ja koristella joulupöydän helposti. Paljon materiaalia paketteihin ja koristeisiin löytyy kotoa ja metsästä.

Lue lisää

Vanhaan keittiöön uutta ilmettä ovien vaihdolla

13.12.2016

Tässä kohteessa keittiö haluttiin päivittää muun remontin yhteydessä sopimaan talon uuteen tyyliin. Värimaailmaa haluttiin saada vaaleammaksi ja raikkaammaksi, mutta tyyliä ei haluttu muuttaa liian moderniksi. Runkojen ollessa hyvässä kunnossa päädyttiin vain ovien vaihtoon. Asiakas vaihdatti keittiöönsä myös uudet, yhteensopivat kaakelit.

Lue lisää

Kurjasta kyökistä kauniiksi keittiöksi

17.11.2016

Tässä kohteessa aloitettiin remonttiprojekti aivan nollasta. Vanha, rähjäinen kyökin tynkä sai lähteä kokonaan ja tehdä tilaa upouudelle keittiölle kaikilla herkuilla. Vain vesipisteen sijainti säilyi alkuperäisellä paikallaan.

Lue lisää

Hurrrrja Halloween helposti!

25.10.2016

Halloween-juhlat on hauska piristys pimeässä syksyssä. Halloween juhlien valmistelussa voi antaa mielikuvituksen lentää. Me keräsimme sinulle helppoja vinkkejä, miten saat omasta juhlakattauksestasi ”hirveän”, helposti ja nopeasti. Tässä on vaihtoehtoja myös erikoisruokavalioon ja kevyempään herkutteluun.

Lue lisää