Click – kaappien uusi anatomia

U U T T A! Ideal Keittiöt on ensimmäisten joukossa ottanut käyttöön aivan uudenlaisen kaappien runkorakenteen, joka tulee mullistamaan kaapistojen kasaamisen, kuljettamisen ja laadun.

Click-liitos on tuttu lattialaminaateista. Tämä tarkoittaa, että kaappien kasaamisessa ei tarvita enää ruuveja eikä liimoja ja liitoksesta tulee tukeva kädenkäänteessä.

Mikä ihmeen Click?

Mallinnuskuva click-liitoksesta.
Click-liitos

Kaappien kokoamisen nopeusennätys

Perinteisiä tappiliitoskaappeja kasatessa tarvitset useita työkaluja ja osia on kymmeniä. Click-kaapeissa osia on paljon vähemmän, etkä tarvitse työkaluja kasaamiseen. Aikaa ei kulu tuumailuun, vaan napsauttelet vain osat yhteen. Aikaa ja hermoja jää enemmän keittiöstä nauttimiseen!

Kaappien mittatarkkuus on myös perinteistä kaappia parempi. Liitokset asettuvat oikeaan kulmaan ja ristimitoista ei tarvitse huolehtia, koska ne ovat automaattisesti kohdallaan, tästä johtuen kaappien sisältämät mekanismit toimivat juuri kuten on tarkoitettu. Kun kaapit ovat mittatarkkoja, ne pystyy myös kiinnittämään tiiviisti toisiinsa, eikä niiden väliin jää häiritseviä rakoja, eivätkä ne lähde vääntymään.

Liitokset ovat myös perinteisiä liitoksia kestävämpiä, joten kaapit kestävät pitempään ja enemmän käyttöä.

Allaolevalta videolta näet kuinka helppoa Click-kaapin kasaaminen on!

Tehokkuus takaa pienemmän hiilijalanjäljen

Tehokkuus kuljetuksissa ja kasaamisessa säästää aikaa, rahaa ja luontoa.

Jätä palautetta Clickeistä!

Varaa maksuton keittiön suunnitteluaika

Tarjouskampanjat

Katso tämän hetkiset kampanjamme ja tarjouksemme. Lisätietoja saat myös myymälöistämme.

Tutustu kampanjoihin

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme saat paluupostissa koodin, jolla saa 10 % alennuksen kaikista varastotuotteistamme. Koodia voi hyödyntää myös missä tahansa Ideal Keittiöiden myymälässä.