Retrokeittiö

Design From Finland

Ideal Keittiöiden keittiömallistolle on myönnetty Design from Finland-tunnus merkiksi suomalaisesta designista.

Design From Finland -logo

Suomalaiset suunnittelevat keittiöitä suomalaisille

Meidän keittiömallistostamme vastaa täysin suomalainen tiimi. Suunnittelun lähtökohtana on käytännöllisyys, kestävyys sekä tietenkin tyylikäs ulkonäkö. Suomalaisten vaatimukset kalusteilta on hyvinkin erilaiset kuin esimerkiksi ruotsalaisilla, saksalaisilla tai venäläisillä. Suomalaisessa suunnittelussa kiteytyy ajatus yksinkertaisesta tyylikkyydestä ja ajattomuudesta.

Suomalaiset arvostavat kestävää ja laadukasta suunnittelua

Suomalainen tekee elämänsä aikana keskimäärin puolitoista keittiöremonttia, tämä tarkoittaa että monet tekevät vain yhden. Silloin keittiön pitää kestää aikaa, niin toiminnallisuuden kuin ulkonäkönsäkin puolesta. Tähän olemmekin tähdänneet sillä, että käytämme laadukkaita materiaaleja ja valitsemme huolella tarjoamamme mallit.

Hyvä suunnittelu on myös ekologista

Silloin kun tuote on suunniteltu hyvin ja laadukkaasti, kestää se käytössä pidempään eikä sitä tarvitse vaihtaa uuteen, niin usein. Silloin kiittää niin kukkaro kuin luontokin. Lisää arvoistamme voit lukea sivulta Rakkaudesta luontoon.

Design From Finland

Design From Finland -tunnuksen myöntää Suomalaisen työn liitto. Suomalaisen työn liitto tekee työtä, jotta suomalainen työ menestyisi ja voisi hyvin. Design From Finland -tunnus kertoo, että yritys investoinut nimenomaan suomalaiseen suunnitteluun.

Tarjouskampanjat

Katso tämän hetkiset kampanjamme ja tarjouksemme. Lisätietoja saat myös myymälöistämme.

Tutustu kampanjoihin

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme saat paluupostissa koodin, jolla saa 10 % alennuksen kaikista varastotuotteistamme. Koodia voi hyödyntää myös missä tahansa Ideal Keittiöiden myymälässä.