Oletko ideaali työntekijä?

Ideal Keittiöt on kasvava ja kehittyvä ketju. Idealilla työskentely on haastavaa, mutta myös hauskaa. Tällä hetkellä haemme Poriin keittiömyyjää/suunnittelijaa sekä Ouluun varastotyöntekijää. Lue alta kuvaukset ja hae osaksi Ideal-perhettä!

Haemme 
KEITTIÖMYYJÄÄ /SUUNNITTELIJAA
Porin myymälään

Onko sinulla tunne, että työelämästäsi puuttuu jotain? Onko päättäväisyys ja idearikkaus perisyntejäsi?

Etsimme joukkoomme asiakaspalveluhenkistä, järjestelmällistä, pitkäjänteistä myyjää, joka on valmis saavuttamaan tavoitteita ja jaksaa haastaa itseään.

Tuotteenamme on kodinkiintokalusteet ja työ on myyntityötä, jossa on ripaus kalustesuunnittelua joukossa. Työssä onnistumien vaatii edellä mainittujen ominaisuuksien lisäksi halua kehittyä ja oppia, sekä kykyä luovaan ongelmanratkaisuun ja uskallusta rakentaa omaa asiakaskuntaa.

Kielitaito ei koskaan ole häpeäksi ja etua on, jos kielellisestä aarrearkustasi löytyisi jotain muitakin kieliä kuin Suomen kieli.

Toivomme sinulta näyttöä tavoitteellisesta myyntityöstä ja arvostamme myynnillistä otetta. Ymmärrys tai kokemus keittiöalasta tai rakentamisesta ylipäänsä lasketaan myös eduksi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoista työtä laajan valikoiman ja hyvien laadukkaiden tuotteiden parissa. Työkaverit ovat luonnollisesti ihan huippuja ja vaikka työtä tehdäänkin tosissaan, ei pilkkeestä silmäkulmassa ole haittaa.

Mikäli tunnet, että voisit kuulua joukkoomme, laitathan hakemusta, CV:n kera tulemaan. Täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä.

Kyselyt ja avoimet hakemukset ja cv:t pyydämme lähettämään aluepäällikkö Rami Jokirinnalle rami.jokirinta@idealkeittiot.fi Rami vastaa myös kysymyksiin puhelimitse Puh. 044 489 2811.


Haemme
VARASTOTYÖNTEKIJÄÄ
Ouluun

Työtehtäviin kuuluu

– Varastotyöt 
– Työtasojen työstöt
– Kiintokalusteiden kasaus 
– Asiakaspalvelu

Työtehtevät edellyttävät 

– Kokemusta kalusteasentamisesta ja/tai varastotehtävistä 
– Joustavuutta, oma-alotteisuutta ja halua oppia uutta
– Asiakaspalveluhenkisyyttä

Tarjoamme sinulle

– Mielenkiintoisen ja motivoivan työn sekä vaihtelevat työtehtävät
– Kannustavan työyhteisön

Paikka on ainakin aluksi määräaikainen syyskuun loppuun saakka. Paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä. Ole siis nopea!

Kyselyihin vastaa varastopäällikkö Kimmo Uusitalo p. 044 474 7737
Laita vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen kimmo.uusitalo@idealkeittiot.fi

Tarjouskampanjat

Katso tämän hetkiset kampanjamme ja tarjouksemme. Lisätietoja saat myös myymälöistämme.

Tutustu kampanjoihin

Tilaa uutiskirje