Oletko ideaali myyjä?

Tällä hetkellä meillä ei ole avoimia paikkoja, mutta koska kalusteala kasvaa ja kehittyy, niin kuin myös meidän yrityksemme, voit jättää avoimen hakemuksen ja otamme sinuun yhteyttä jos sopiva paikka aukeaa. Meillä työskentely on hauskaa ja haastavaa, eikä yksikään päivä ole samanlainen.

Olet ideaali myyjä, jos sinulla on nälkää menestyä myynnissä, etkä pelkää tehdä töitä sen eteen. Hyvä visuaalinen silmä sekä ymmärrys rakentamisesta on myös tärkeää. Etua saat myös, jos sinulla on kokemusta alasta, tai ainakin sinnikkyyttä ja halua oppia uutta. Porukkaan sopeudut parhaiten, kun omaat hyvän huumorintajun, kyvyn tarttua toimeen ja hoitaa projektit alusta loppuun ammattitaitoisesti ja luotettavasti.

Annamme sinulle koulutuksen käyttämiimme ohjelmiin sekä loistavan myynnin tuen. Paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä.

Avoimet hakemukset ja kyselyt voitte laittaa Rami Jokirinnalle rami.jokirinta@idealkeittiot.fi / p. 044 489 2811 tai Susanna Hagelstamille susanna.hagelstam@idealkeittiot.fi / p. 044 474 7757

Tarjouskampanjat

Katso tämän hetkiset kampanjamme ja tarjouksemme. Lisätietoja saat myös myymälöistämme.

Tutustu kampanjoihin

Tilaa uutiskirje