Kampanjat

Keittiötarjoukset Ideal Keittiöillä. Täältä näet voimassa olevat kampanjamme ja muut tarjouksemme! Tutustu myös Outlettiin.

Joulukuun kampanja

Joulukuun kampanjatarjous:

Rungot ja laatikostot -25 %

Kampanja koskee uusia yli 2.000 € tilauksia kalustekokonaisuuksista. Tähän ei lasketa kasauksia, toimitusmaksuja, kivitasoja tai kodinkoneita. Kalustekokonaisuudella tarkoitetaan keittiö-, wc-, kodinhoitohuone- tai komerokokonaisuuksia. Tilauksella oltava rungot, mekanismit, ovet ja tasot sekä keittiö-, khh- ja wc-kokonaisuuksissa myös allas. Alennus EI koske BOXX liukuovituotteita. Alennus varastotuotteista. Ei voi yhdistää muihin kampanjoihin tai tarjouksiin.

Etsi lähin myymälä ja varaa suunnitteluaika!

Flex-rahoituksella joustavasti maksuaikaa.

 

Arvonta

Arvomme 300 € lahjakortin

Varaamalla suunnitteluajan osallistut automaattisesti loppuvuoden arvontaamme. Uuteen keittiöön, kylpyhuoneeseen tai muihin kodin tiloihin on ihanaa hankkia jotain uutta!

Kaikkien suunnitteluajan varanneiden kesken arvotaan vuoden 2021 päätteeksi 300 € lahjakortti Finnish Design Shop –verkkokauppaan.

Etsi lähin myymälä ja varaa suunnitteluaika!

Tarjouskampanjat

Katso tämän hetkiset kampanjamme ja tarjouksemme. Lisätietoja saat myös myymälöistämme.

Tutustu kampanjoihin

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme saat paluupostissa koodin, jolla saa 10 % alennuksen kaikista varastotuotteistamme. Koodia voi hyödyntää myös missä tahansa Ideal Keittiöiden myymälässä.