Keittiösuunnittelu maksutta

Keittiösuunnittelu Idealin ammattilaisten kanssa ei maksa mitään. Kaipaatko ammattilaisten apua unelmiesi keittiön suunnitteluun? Sovitaan tapaaminen ja suunnitellaan yhdessä upea keittiö tai jokin muu kodin kalustekokonaisuus, kuten kylpyhuone tai liukuovikaapisto.

Suunnittelupalvelumme auttaa sinua löytämään parhaat ratkaisut monipuolisesta ja laadukkaasta valikoimastamme – helposti, mutkattomasti ja vieläpä täysin ilmaiseksi. Tapaamisen yhteydessä pääset näkemään myymälässä esillä olevat mallit ja materiaalit. Samalla voimme yhdessä testata eri ratkaisujen toimivuutta. 

Suunnitteluaika tulee käytettyä tehokkaasti ja suunnitelmista tulee juuri toiveidesi mukaiset, kun valmistaudut hieman etukäteen. Vinkkejä suunnitteluun löytyy Tervetuloa suunnitteluun -sivulta. Mieti ensin hetki, mitä keittiöltäsi haluat, mitä siellä tehdään ja miten sen tulee palvella käyttäjiään. Ideoita ja inspiraatiota löydät muun muassa Idealin blogista ja some-kanavista (facebook ja instagram). Keittiösuunnittelumme on maksuton palvelu, eikä velvoita sinua mihinkään. 

Arvonta 

Varaamalla suunnitteluajan osallistut automaattisesti loppuvuoden arvontaamme. Uuteen keittiöön, kylpyhuoneeseen tai muihin kodin tiloihin on ihanaa hankkia jotain uutta! Kaikkien suunnitteluajan varanneiden kesken arvotaan vuoden 2021 päätteeksi 300 € lahjakortti Finnish Design Shop –verkkokauppaan. 

Varaa keittiösuunnitteluaika 

Varaa suunnitteluaika haluamastasi myymälästä. Jos et löydä ajanvarauskalenterista itsellesi sopivaa aikaa, ota yhteyttä suoraan myymälään tai myyjään, puhelimitse tai sähköpostilla. Myymälöiden yhteystiedot löydät myymälöiden sivuilta. 

Valitse suunnitteluaika haluamastasi

Tarjouskampanjat

Katso tämän hetkiset kampanjamme ja tarjouksemme. Lisätietoja saat myös myymälöistämme.

Tutustu kampanjoihin

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme saat paluupostissa koodin, jolla saa 10 % alennuksen kaikista varastotuotteistamme. Koodia voi hyödyntää myös missä tahansa Ideal Keittiöiden myymälässä.