Keittiösuunnittelu maksutta

Kaipaatko ammattilaisten apua unelmiesi keittiön suunnitteluun? Keittiösuunnittelu Idealin ammattilaisten kanssa on maksuton palvelu. Sovitaan tapaaminen ja suunnitellaan yhdessä upea keittiö tai jokin muu kodin kalustekokonaisuus, kuten kylpyhuone, kodinhoitohuone tai liukuovikaapisto.

Suunnittelupalvelumme auttaa sinua löytämään parhaat ratkaisut monipuolisesta ja laadukkaasta valikoimastamme – helposti, mutkattomasti ja vieläpä täysin ilmaiseksi. Tapaamisen yhteydessä pääset näkemään myymälässä esillä olevat mallit ja materiaalit. Samalla voimme yhdessä testata, miten eri ratkaisut toimivat juuri sinun kodissasi. 

Ohjeita ja ideoita keittiön suunnitteluun

Suunnitteluaika tulee käytettyä tehokkaasti ja suunnitelmista tulee juuri toiveidesi mukaiset, kun valmistaudut hieman etukäteen. Vinkkejä valmistautumiseen löytyy Tervetuloa suunnitteluun -sivulta. Ideoita ja inspiraatiota löydät muun muassa Idealin blogista ja some-kanavista (Facebook, Instagram ja Pinterest). 

Varaa keittiösuunnitteluaika 

Keittiösuunnittelumme on maksuton palvelu, eikä velvoita sinua mihinkään. Varaa suunnitteluaika haluamastasi myymälästä. Jos et löydä ajanvarauskalenterista itsellesi sopivaa aikaa, ota yhteyttä suoraan myymälään tai myyjään, puhelimitse tai sähköpostilla. Myymälöiden yhteystiedot löydät myymälöiden sivuilta.

Valitse suunnitteluaika haluamastasi

Tarjouskampanjat

Katso tämän hetkiset kampanjamme ja tarjouksemme. Lisätietoja saat myös myymälöistämme.

Tutustu kampanjoihin

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme saat paluupostissa koodin, jolla saa 10 % alennuksen kaikista varastotuotteistamme. Koodia voi hyödyntää myös missä tahansa Ideal Keittiöiden myymälässä.