Keittiösuunnittelu maksutta

Keittiösuunnittelu Idealin ammattilaisten kanssa ei maksa mitään. Tarvitsetko ammattilaisten apua unelmiesi keittiön suunnitteluun? Sovitaan tapaaminen ja suunnitellaan yhdessä upea keittiö tai jokin muu kodin kalustekokonaisuus, kuten kylpyhuone tai liukuovikaapisto.

Tapaaminen sovitaan yleensä myymälään, jossa pääset näkemään materiaalit ja mallit sekä pääset testaamaan eri ratkaisujen toimivuutta. Idealilla on myös mahdollista etätapaamiseen videopuheluna Teamsilla / Whatsappilla tai  ihan tavallisena puheluna.  Mainitse halukkuutesi etätapaamiseen suunnitteluajanvarauksen erikoistoiveissa.

Suunnittelupalvelumme auttaa sinua löytämään parhaat ratkaisut monipuolisesta ja laadukkaasta valikoimastamme helposti, mutkattomasti ja vieläpä täysin ilmaiseksi. Mieti ensin hetki, mitä keittiöltäsi haluat, mitä siellä tehdään ja miten sen tulee palvella käyttäjiään. Ideoita ja inspiraatiota löydät Idealin blogista ja facebook-sivuilta. Keittiösuunnittelu on maksuton palvelu, eikä velvoita sinua mihinkään.

Suunnitteluaika tulee käytettyä tehokkaasti ja suunnitelmista tulee juuri toiveidesi mukaiset, kun valmistaudut suunnitteluun. Vinkkejä suunnitteluun löytyy Tervetuloa suunnitteluun -sivulta.

Jos et löydä ajanvarauskalenterista itsellesi sopivaa aikaa, ota yhteyttä suoraan myymälään tai myyjään, puhelimitse tai sähköpostilla. Myymälöiden yhteystiedot löydät myymälöiden sivuilta.

Valitse suunnitteluaika haluamastasi

Tarjouskampanjat

Katso tämän hetkiset kampanjamme ja tarjouksemme. Lisätietoja saat myös myymälöistämme.

Tutustu kampanjoihin

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme saat paluupostissa koodin, jolla saa 10 % alennuksen kaikista varastotuotteistamme. Koodia voi hyödyntää myös missä tahansa Ideal Keittiöiden myymälässä.