Kuvakilpailu

Osallistu Ideal Keittiöiden kuvakilpailuun, jossa jaat kuvan omasta Ideal Keittiöstäsi Instagramissa. Voit voittaa 300 € lahjakortin Finnish Design Shop -verkkokauppaan. 

Miten kuvakilpailuun osallistutaan? 

  • Ota kuva keittiöstäsi ja julkaise se Instagram-tililläsi
  • Merkkaa kuvasi hashtagillä #idealkeittiöni
  • Kuvan keittiön täytyy olla Ideal Keittiöiden mallistosta
  • Seuraathan meitä Instagramissa

Voit osallistua myös lähettämällä kuvan keittiöstäsi, nimesi ja yhteystietosi sähköpostitse osoitteeseen idealkeittiot@gmail.com 

Osallistu kilpailuun 31.3.2022 mennessä.  

Voittaja valitaan arpomalla kaikkien osallistuneiden kesken, kun osallistumisaika on päättynyt. Voittajaan otetaan yhteyttä Instagram-viestillä tai sähköpostilla. Palkinto toimitetaan voittajalle sähköpostitse. 

Huom! Osallistumalla kuvakilpailuun annat suostumuksen keittiökuvasi julkaisuun Ideal Keittiöiden somekanavissa sekä oikeudet kuvan käyttöön markkinoinnissa. Huomioithan, että kuvassa ei saa näkyä henkilöitä, joilta kuvaaja ei ole saanut lupaa kuvien julkaisuun.

Facebook tai Instagram eivät liity arvontaan millään tavalla. Julkaisemme voittajan nimen ja kuvakilpailukuvan verkkosivullamme sekä somekanavissamme.

Jos sinulla ei vielä ole omaa Ideal Keittiötä, varaa maksuton suunnitteluaika, niin aloitetaan keittiöremontti.

Tarjouskampanjat

Katso tämän hetkiset kampanjamme ja tarjouksemme. Lisätietoja saat myös myymälöistämme.

Tutustu kampanjoihin

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme saat paluupostissa koodin, jolla saa 10 % alennuksen kaikista varastotuotteistamme. Koodia voi hyödyntää myös missä tahansa Ideal Keittiöiden myymälässä.