Keittiön hintaesimerkkejä

Jokainen keittiö on yksilö ja jokainen Ideal-keittiö on juuri sinulle suunniteltu. Jotta voisit arvioida hintatasoa, tälle sivulle on kerätty muutamia mallikeittiöitä hintoineen.

Keittiön hinta riippuu monista asioista. Keittiön hintaan yleisesti vaikuttaa, keittiön koon lisäksi, ovimalli, laatikostojen sekä muiden mekanismien määrä ja tasojen materiaali. Keskihintaisia ovia ovat yleensä maalatut ja kalvo-ovet, kun taas vähän arvokkaampia ovat massiivipuu  ja kiiltävät lakatut, sekä erikoismaalatut ovet. Hyllykaapit on edullisempi vaihtoehto kuin runsas määrä laatikostoja ja mekanismikaappeja. Tasoissa taas edullisempi vaihtoehto on laminaatti. Kun taas kivi- tai massiivipuutaso nostaa jonkin verran keittiön hintaa.

Esimerkkikeittiöiden hintaan sisältyy kalusteet, tasot, vetimet, sokkelit ja jalat. Hintoihin eivät sisälly erikoismekanismit, hana, allas, kodinkoneet, valaisimet eikä välitilan materiaalit.

*Hinnoissa esitetty kuukausierä on laskettu 36kk Ideal Flex maksuaikakampanjan mukaisesti. IDEAL FLEX -rahoituksen (kertaluotto) korko on 7,20 % (OP Prime+6,75 %-yks.). Laskutuspalkkio on 5 €/kk. KSL:n mukaisesti laskettava todellinen vuosikorko esim. 8 000 € luotolle on 7,47 % (1/2016), kun maksuaika on 81 kk, maksuerä 136 €/kk ja luottohinta 10 292,43 €. IDEAL FLEX -rahoituksen myöntää OP Yrityspankki Oyj, Gebhardinaukio 1, 00510 Helsinki. Tutustu tarkemmin Ideal Keittiöiden maksutapoihin.