Kruununhaka Helsinki

Helsinki
Puhelin: 020 766 9680

Osoite

Unioninkatu 39
Helsinki 00170
Suomi

Kruununhaan moderni kaupunkimyymälä on raikas ja kaunis. Myymälä sijaitsee keskeisellä paikalla, mihin on helppo tulla niin autolla, junalla, ratikalla tai bussilla. Myymälässä sinua palvelevat taidokkaat ja innovatiiviset myyjämme.

Myymälässä poistohintaan Gantin ja Heirolin tuotteita, tule tutustumaan!

15.-17.4. myymälä avoinna klo 9-17 

Kruununhaka Helsinki
Unioninkatu 39
Helsinki 00170
Suomi

Varaa suunnitteluaika

Aukioloajat

Työntekijät

FreiaLindholm

Suunnittelu/myynti

Puh. 044 489 2796

freia.lindholm@idealkeittiot.fi

Tutustu

Olen iloinen persoona, jolta saa aina asiantuntevaa asiakaspalvelua. Olen nuoresta iästäni huolimatta ollut alalla monta vuotta, jonka takia osaan tehdä tilaan kuin tilaan toimivia ratkaisuja. Harrastuksiini kuuluu valokuvauksen lisäksi sisustaminen, joten minulta saa vinkit myös tämän hetkisiin trendeihin ja väreihin. Teen innovatiivisia sekä ajattomia suunnitelmia keittiön lisäksi myös kylpyhuoneisiin ja säilytyskalusteisiin. Olettehan minuun yhteydessä, niin voimme yhdessä luoda kotiinne kauniita kokonaisuuksia.

SaraLindeman

Suunnittelu/myynti

Puh. 044 4530802

sara.lindeman@idealkeittiot.fi

Tutustu

Toteutan kanssanne haastavatkin suunnitelmat, niin ajattoman tyylikkäistä kuin raikkaan trendikkäistä kokonaisuuksista, unohtamatta käytännöllisyyttä. Vapaa-ajallani tykkään nähdä maailmaa ja olen utelias luonne. Suurin intohimoni on sisustaminen ja olen aina työskennellyt luovalla alalla, myös visualistin opinnot tuovat hyödyllistä näkemystä suunnittelutyöhön. Palvelen myös ruotsiksi ja englanniksi.

Tarjouskampanjat

Katso tämän hetkiset kampanjamme ja tarjouksemme. Lisätietoja saat myös myymälöistämme.

Tutustu kampanjoihin

Tilaa uutiskirje