Töölö Helsinki

Helsinki
Puhelin: 020 766 9580

Osoite

Runeberginkatu 46
Helsinki 00260
Suomi

Töölön myymälämme sijaitsee ihan Töölön torin läheisyydessä.  Myymälässä on vuosien kokemus Helsingin keskustan kotien kalustamisesta, oli kyseessä vanha arvoasunto tai uudempi moderni kohde.

Töölö Helsinki
Runeberginkatu 46
Helsinki 00260
Suomi

Varaa suunnitteluaika

Myymälän aukioloajat

Työntekijät

ElinaHonkanen

Suunnittelu/myynti

Puh. 040 159 9139

elina.honkanen@idealkeittiot.fi

Tutustu

Olen paljasjalkainen Espoolainen yhden lapsen äiti. Vapaa-ajan tykkään käyttää liikunnan parissa pelaten ringetteä, salilla tai luonnossa liikkuen. Minulta saat rehellistä, nopeaa ja hyvää palvelua viimeisiin viilaukseen asti. Pidän itse tärkeänä että asiakasta tulee kuunnella ja lopputulos on juuri asiakkaan tarpeisiin sopiva. Olen ollut talossa kohta 10 vuotta ja se näkyy kokemuksena. Kuluttaja-asiakkaiden lisäksi teen paljon yhteistyötä rakennusliikkeiden parissa. Autan mielelläni joten otathan yhteyttä!

JanneToffer

Suunnittelu/myynti

Puh. 040 528 4287

janne.toffer@idealkeittiot.fi

Tutustu

Mielelläni haluan kuulla, minkälaisia ajatuksia ja toiveita teillä on kotinne sisustukseen liittyen. Alan kokemukseni on lähtöisin perheen yritysten parista, odotan itseltäni parasta mahdollista suoritusta kaikesta mitä teen, joka näkyy lopputuloksessa! Minulle onnistumiseni on mitattavissa ainoastaan asiakkaan tyytyväisyydellä. Haluan tarjota teille parhaan mahdollisen ratkaisun, hyödyntäen ammattitaitoani ja kykyäni ymmärtää asiakkaitani. Jos odotatte ylivoimaisesti parasta yksilöllistä palvelua, olen etuoikeutettu saadessani olla avuksi. Odotan innollani tapaamistamme!

Tarjouskampanjat

Katso tämän hetkiset kampanjamme ja tarjouksemme. Lisätietoja saat myös myymälöistämme.

Tutustu kampanjoihin

Tilaa uutiskirje