Asennuspalvelu

Keittiöremontti hoituu nopeasti ja vaivattomasti käyttämällä kattavia asennuspalveluitamme juuri siinä laajuudessa, kuin itse haluat. Voit tilata kalusteet asennettuna paikoilleen tai jos vasara pysyy kädessäsi, voit tilata keittiön osissa ja asentaa keittiön itse.

Sivuiltamme löydät kaappien kokoamisohjeet ja asennusoppaan.

Keittiöremontti

Tilaa Idealilta keittiön remontti nopeasti ja helposti. Autamme sinua keittiöremonttisi suunnittelussa ja asennuksessa juuri niissä asioissa, joissa tarvitset. Kattava keittiökalustevalikoimamme sisältää sekä ajattomia suosikkeja että moderneja malleja. Kalusteidemme toimivuustakuu on 25 vuotta. Käy siis varaamassa itsellesi ilmainen alkukartoitusaika lähimpään myymälääsi. Alkukartoitus on ilmainen, eikä sido sinua mihinkään.

Jos suunnittelet keittöremonttia, mutta et ole hankkinut siihen vielä rahoitusta, käy tutustumassa Ideal rahoituspalveluun ja muihin maksutapoihimme.

Asennusohjeet

Jos tunnet, että et tarvitse asennuspalveluamme, onnistuu keittiöremontti, kaappien kasaaminen ja mekanismien sekä vetimien kiinnitys helposti meidän selkeillä ohjeillamme. Löydät ohjesivulta myös asennusoppaan ja muutaman asennusvideon.

Katso asennusohjeet täältä

Keittiöremontti avaimet käteen

Tarjouskampanjat

Katso tämän hetkiset kampanjamme ja tarjouksemme. Lisätietoja saat myös myymälöistämme.

Tutustu kampanjoihin

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme saat paluupostissa koodin, jolla saa 10 % alennuksen kaikista varastotuotteistamme. Koodia voi hyödyntää myös missä tahansa Ideal Keittiöiden myymälässä.