teräksinen keittiön työtaso

Maksutavat ja rahoitus

Voit hakea Ideal Flex -rahoituspäätöksen valmiiksi jo ennen ensimmäistä käyntiä myymälässämme. Alla olevalla laskurilla voit tarkistaa juuri Sinulle sopivan budjetin ja hakea rahoitusta. Päätöksen saat saman tien. Lue tarkemmat ehdot.

Hae rahoitusta

kk

Hae –painiketta napsauttamalla siirryt rahoituksen haku –sivulle, jossa voit hakea juuri sinulle sopivan summan haluamallasi kuukausierällä käyttöösi.

 • Rahoitus 2 500 – 50 000€
 • 1 kk korotonta ja kulutonta maksuaikaa
 • Joustava takaisinmaksu
 • Edullinen korko OP Prime + 6,95%-yks.
 • Laskutuspalkkio 7€/kk
 • Ei luoton perustamismaksua

SULJE
Info

Keittiö osamaksulla

Uuden keittiön suunnittelu ja toteutus on ymmärrettävästi iso ja tärkeä hanke. Uuden keittiön hankinta on myös ehkä yksi suurimmista kotiin tehtävistä investoinneista ja miksi ei olisi. Keittiöinvestointi on pitkäaikainen sijoitus, joten miksi et hankkisi juuri sellaista keittiötä joka palvelee Sinua ja sinun perheesi tarpeita parhaiten. Idealilla voit maksaa keittiön monilla tavoilla, kerralla tai osamaksulla – heti tai vasta toimituksen jälkeen.

Eri maksutavat

 1. Laskutus pankin kautta maksuajalla (1 kuukausi kalusteiden toimituksesta)
 2. Joustavasti osissa hyödyntämällä Ideal Flexin kaikki hyödyt ja edut.
 3. Maksu ennen toimitusta viitesiirrolla pankkiin.

Laskutusvaihtoehdossa saat laskun OP Yrityspankista vasta toimituksen jälkeen. Maksat laskun joko sovitun maksuajan mukaisesti yhtenä eränä ilman korkoa tai vaihtoehtoisesti voit ottaa käyttöön Ideal Flex-rahoituksen.

IDEAL FLEX tuo joustoa keittiön hankintaan

Tärkeänä osana IDEAL –palvelukokonaisuutta rakensimme yhdessä OP Yrityspankin kanssa uuden IDEAL FLEX –rahoituspalvelun, jotta asiakkaamme voivat ostaa juuri sellaisen keittiön, millaisen he haluavat. Nimensä mukaisesti rahoitus joustaa juuri Sinun elämäntilanteesi mukaisesti. IDEAL FLEXillä maksat kaikki Ideal Keittiöiltä hankkimasi tuotteet kuten kalusteet, kodinkoneet, altaat ja hanat. Miltä kuulostaa yksi kokonaislasku juuri Sinulle sopivissa erissä. Helppoa ja vaivatonta, eikö totta?

IDEAL FLEX –rahoituspalvelu

 • Ei korkoja ja kuluja ensimmäisellä laskulla
 • Laskutuspalkkio 7€/kk, mutta vasta toisesta laskusta alkaen.
 • IDEAL FLEXissä ei järjestelypalkkiota
 • Sinun ei tarvitse murehtia uudesta luottokortista, sillä IDEAL FLEX on kertaluotto.
 • Rahoituksen korot ovat verovähennyskelpoisia asuntolainan tapaan, kun rahoitetaan oman vakituisen asunnon perusparannusta.

*Rahoitus on kertaluotto, jonka todellinen vuosikorko 7 500 euron luotolle on 10,52 %, kun luoton korko on OP-prime + 6,95 % (8,45 % 01/23), perustamismaksu 0 € ja laskutuspalkkio 7 €/kk. Arvioitu luoton kokonaiskustannus on 10 373 €. Laskelma on tehty olettaen, että luotto on nostettu kokonaan, luoton korko sekä maksut ja palkkiot pysyvät samana koko luottoajan ja luotto maksetaan takaisin 128 € minimilyhennyksin (1,70 % luoton määrästä) kuukauden välein, jolloin luottoaika on 82 kk. Luoton myöntää OP Yrityspankki Oyj, Gebhardinaukio 1, 00510 Helsinki.

Huomioithan, että Ideal Flex/maksuajan siirto ei ole mahdollista Tammiston ja Lempäälän myymälöissä tehdyille ostoille.

Tarjouskampanjat

Katso tämän hetkiset kampanjamme ja tarjouksemme. Lisätietoja saat myös myymälöistämme.

Tutustu kampanjoihin

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme saat paluupostissa koodin, jolla saa 10 % alennuksen kaikista varastotuotteistamme. Koodia voi hyödyntää myös missä tahansa Ideal Keittiöiden myymälässä.