Maksutavat ja rahoitus

Uuden keittiön suunnittelu ja toteutus on ymmärrettävästi iso ja tärkeä hanke. Uuden keittiön hankinta on myös ehkä yksi suurimmista kotiin tehtävistä investoinneista ja miksi ei olisi. Keittiöinvestointi on pitkäaikainen sijoitus, joten miksi et hankkisi juuri sellaista keittiötä joka palvelee Sinua ja sinun perheesi tarpeita parhaiten. Idealilla voit maksaa keittiön myös vasta toimituksen jälkeen, lue lisää alta.

Eri maksutavat

 1. Laskutus pankin kautta maksuajalla (1 kuukausi kalusteiden toimituksesta)
 2. Joustavasti osissa hyödyntämällä Ideal Flexin kaikki hyödyt ja edut.
 3. Maksu ennen toimitusta viitesiirrolla pankkiin.

Laskutusvaihtoehdossa saat laskun OP Yrityspankista vasta toimituksen jälkeen. Maksat laskun joko sovitun maksuajan mukaisesti yhtenä eränä ilman korkoa tai vaihtoehtoisesti voit ottaa käyttöön Ideal Flex-rahoituksen.

Valitettavasti Ideal Flex/maksuajan siirto ei ole mahdollista Tammiston ja Lempäälän myymälöissä tehdyille ostoille.

IDEAL FLEX tuo joustoa keittiön hankintaan

Tärkeänä osana uutta IDEAL –palvelukokonaisuutta rakensimme yhdessä OP Yrityspankin kanssa uuden IDEAL FLEX –rahoituspalvelun, jotta asiakkaamme voivat ostaa juuri sellaisen keittiön, millaisen he haluavat. Nimensä mukaisesti rahoitus joustaa juuri Sinun elämäntilanteesi mukaisesti. IDEAL FLEXillä maksat kaikki Ideal Keittiöiltä hankkimasi tuotteet kuten kalusteet, kodinkoneet, altaat ja hanat. Miltä kuulostaa yksi kokonaislasku juuri Sinulle sopivissa erissä. Helppoa ja vaivatonta, eikö totta?

Näin helppoa se on

Voit hakea rahoituspäätöksen valmiiksi jo ennen ensimmäistä käyntiä myymälässä. Klikkaa oheista laskuria, jolla voit tarkistaa juuri Sinulle sopivan budjetin ja täyttää rahoitushakemuksen. Päätöksen rahoituksesta saat saman tien.

Hae rahoitusta

kk

Hae –painiketta napsauttamalla siirryt rahoituksen haku –sivulle, jossa voit hakea juuri sinulle sopivan summan haluamallasi kuukausierällä käyttöösi.

 • Rahoitus 1 000 – 30 000€
 • 1 kk korotonta ja kulutonta maksuaikaa
 • Joustava takaisinmaksu
 • Edullinen korko OP Prime + 6,75%-yks.*.*
 • Laskutuspalkkio 7€/kk
 • Ei luoton perustamismaksua

* KSL:n mukaisesti laskettava todellinen vuosikorko esimerkiksi 10 000 euron luotolle 35 kuukauden luottoajalla on 9,00 %, kun nimelliskorko on 7,10 %. Luottohinta on 11 322,75 euroa. (Tilanne 01/2017). Rahoituksen myöntää OP Yrityspankki Oyj, Gebhardinaukio 1, 00510 Helsinki.

SULJE

IDEAL FLEX –rahoituspalvelu

 • Ei korkoja ja kuluja ensimmäisellä laskulla
 • Laskutuspalkkio 7€/kk, mutta vasta toisesta laskusta alkaen.
 • IDEAL FLEXissä ei järjestelypalkkiota
 • Sinun ei tarvitse murehtia uudesta luottokortista, sillä IDEAL FLEX on kertaluotto.
 • Rahoituksen korot ovat verovähennyskelpoisia asuntolainan tapaan, kun rahoitetaan oman vakituisen asunnon perusparannusta.

*Rahoitus on kertaluotto, jonka todellinen vuosikorko 10 000 € luotolle on 8,54% kun luoton korko on OP-prime + 6,75 % (7,00 % 05/2020), perustamismaksu 0 €  ja laskutuspalkkio 7 €/kk. Arvioitu luoton kokonaiskustannus on 12 851 €. Laskelma tehty olettaen, että luotto on nostettu kokonaan, luoton korko sekä maksut ja palkkiot pysyvät samana koko luottoajan ja luotto maksetaan takaisin 170 € minimilyhennyksin (1,7 % luoton määrästä) kuukauden välein, jolloin luottoaika on 77 kk. Luoton myöntää OP Yrityspankki Oyj, Gebhardinaukio 1, 00510 Helsinki. 

Tarjouskampanjat

Katso tämän hetkiset kampanjamme ja tarjouksemme. Lisätietoja saat myös myymälöistämme.

Tutustu kampanjoihin

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme saat paluupostissa koodin, jolla saa 10 % alennuksen kaikista varastotuotteistamme. Koodia voi hyödyntää myös missä tahansa Ideal Keittiöiden myymälässä.